Aktualności

Zapraszamy do świata Argenty – w tym dziale znajdą Państwo najważniejsze informacje dotyczące naszej bieżącej aktywności.

13 lis
2020

Vademecum Bezpieczeństwa Żywności

Bezpłatne szkolenie 27.11.2020

Szanowni Państwo,

zapraszamy na bezpłatne szkolenie online pt.

"Dobór optymalnej techniki wykrywania alergenów".

Cel szkolenia:

Podczas szkolenia zostaną zaprezentowane dostępne aktualnie na rynku rozwiązania i techniki oznaczania alergenów w żywności oraz ich wady i zalety w kontekście specyfiki badanego produktu i zakładu.

Termin szkolenia: 27.11.2020, godz. 12.00.

Czas trwania ok. 45 min.

Wykładowca:
mgr. inż. Dorota Merlak - absolwentka SGGW, wydziału Technologii Żywności oraz Studium Podyplomowego „Mikrobiologia, higiena i jakość w przemyśle” w PŁ. Przez 12 lat pracownik naukowy Instytutu Przemysłu Mleczarskiego. Współautorka patentów w zakresie drobnoustrojów probiotycznych. Przez wiele lat związana z firmą Argenta. Obecnie pełni funkcję doradczą z zakresu bezpieczeństwa żywności i diagnostyki mikrobiologicznej kosmetyków. Członek Komitetu Technicznego nr 3 PKN - Mikrobiologia łańcucha żywnościowego.

Uczestnikom zostaną wystawione certyfikaty udziału w szkoleniu.

Osoby zainteresowane uczestnictwem w szkoleniu prosimy o przesłanie zgłoszenia na adres mailowy: j.cychnerska@argenta.com.pl.

Ilość miejsc ograniczona.

Serdecznie zapraszamy!