2020
Vademecum Bezpieczeństwa Żywności
Bezpłatne szkolenie 27.11.2020
Szanowni Państwo,
zapraszamy na bezpłatne szkolenie online pt.
"Dobór optymalnej techniki wykrywania alergenów".
Cel szkolenia:
Podczas szkolenia zostaną zaprezentowane dostępne aktualnie na rynku rozwiązania i techniki oznaczania alergenów w żywności oraz ich wady i zalety w kontekście specyfiki badanego produktu i zakładu.
Termin szkolenia: 27.11.2020, godz. 12.00.
Czas trwania ok. 45 min.
Wykładowca:
mgr. inż. Dorota Merlak - absolwentka SGGW, wydziału Technologii Żywności oraz Studium Podyplomowego „Mikrobiologia, higiena i jakość w przemyśle” w PŁ. Przez 12 lat pracownik naukowy Instytutu Przemysłu Mleczarskiego. Współautorka patentów w zakresie drobnoustrojów probiotycznych. Przez wiele lat związana z firmą Argenta. Obecnie pełni funkcję doradczą z zakresu bezpieczeństwa żywności i diagnostyki mikrobiologicznej kosmetyków. Członek Komitetu Technicznego nr 3 PKN - Mikrobiologia łańcucha żywnościowego.
Uczestnikom zostaną wystawione certyfikaty udziału w szkoleniu.
Osoby zainteresowane uczestnictwem w szkoleniu prosimy o przesłanie zgłoszenia na adres mailowy: j.cychnerska@argenta.com.pl.
Ilość miejsc ograniczona.
Serdecznie zapraszamy!