2021
Molecular Techniques For Food and Feed Testing - Techniki molekularne do testowania żywności i pasz
Webinar 30.04.2021
Szanowni Państwo,
zapraszamy na kolejne bezpłatne szkolenie z cyklu Vademecum bezpieczeństwa żywności pt. „Molecular Techniques For Food and Feed Testing - Techniki molekularne do testowania żywności i pasz”.
Podczas szkolenia zostaną zaprezentowane techniki ekstrakcji DNA z próbek żywności i wykrywania GMO na przykładzie produktów firmy Anatolia Geneworks.
Termin webinarium: 30.04.2021, godz. 12.00. Czas trwania ok. 30 min.
Webinarium poprowadzi Pan Evren Taştan, Kierownik ds. Badań Produktu z firmy Anatolia Geneworks.
Wykład odbędzie się w języku angielskim, ale prezentacja będzie wyświetlana w języku polskim.
Uczestnikom na życzenie zostaną wystawione certyfikaty udziału w szkoleniu.
Link do REJESTRACJI
Ilość miejsc ograniczona.
Serdecznie zapraszamy!